Zapraszam do rejestracji ;)
To już w ten weekend Startuje karuzela pod nazwą NASCAR. Sezon rozpoczynamy na torze w Atlancie. Wiele niewiadomych przed pierwszym wyścigiem. Kto przejedzie linnie mety na pierwszej pozycji ? . Na to inne pytania odpowiedz poznamy już w niedziele tym czasem. Rozważmy kto może zawojować ten sezon ? Na początek :
Lukis. Hymmm to on bardzo namiętnie domagał się ruszenia z NASCAREM. Jest dość dobrym kierowcą
SZANSE NA WYGRANĄ : 30%
Matek - O tym zawodniku praktycznie nic niewiemy. Jezdził on w WTCC. W Nogaro był nawet 2 , ale w innych wyścigach obstawił tyły.
SZANSE NA WYGRANĄ : 25%
Cisu - Bardzo dobry kierowca. Mysle że może namieszać w NASCARZE
SZANSE NA WYGRANĄ : 35%
Ariusz - Również niezły kierowca. Z doświadczeniem.
Mszostus - Znamy go z WTCC. Jednak niewiem czy odnajdzie się w rzeczywistości NASCAR
SZANSE NA WYGRANĄ : 20%
Jacenty - W WTCC jezdził w Teamie BMW. I tyle wiem o Jacentym
SZANSE NA WYGRANĄ : 15%
Ochoj - w WTCC wygrał 2 wyścigi czy w NASCAR również będzie byłszczał formą ?
Jumper skoro znasz mnie tylko z WTCC to coś slabo interesujesz się GR w Nascar mam juz 1 zwyciestwo i chyba 4 podia startuje także w Speedweu oraz startowalem w GP2 lecz teraz przenioslem się do F3 jak łączna ilosć szans zawodników może miec 185% z tego co wiem to jest to 100% a teraz tak przedstawie % wg. mnie na wygrana w Atlancie :
Lukis 15%
Matek5%
Cisu 20%
Ariusz 18%
Mateusz18%
Jacenty 7%
Ochoj 16%
Jumper nie wiem czy startóje wiec 1%
wg. wszystkich wystepów obojetnie jakich lig ale najbardziej z nascarem
nie no bez jaj taki fatalny wyjazd z pit stop nie tak nie moze być mozna sobie skrócić o jakieś 3-4sek ten tor to porażka mojim zdaniem w S1 tor był lepszy nie dało się tak scinać
Ostatnio edytowany przez Mszostus (2009-12-09 18:21:24)
Lukis edytuj! Wygralem na Phoenix lecz wg mnie lepiej zaprezetowalem się na Miami tracąc zaledwie 0,33sek do Gery:D ten tor Atlanta jest krotszy o 24metry co w calym wyscigu daje jedno okr wiecej lecz czasy sa o 0,5 lepsze na okr wiec czas laczny bedzie minimalnie lepszy wolalem tamta wersje toru:D
Ariusz masz 1 zwyciestwo,3,2,2,2,3 a ja 1 zwyciestwo,3,3,2 byles na podium na koniec sezonu a ja 4 wiec powinienes być 1kierowca wracaja stare dobre czasy Joe mam nadzieje ze nie zawiode:D